Over GZNDenzo

Gezondheid…we nemen het zo vaak voor lief. Gezond zijn, daar ga je vanuit. Je richt je helemaal op je professionele leven, op je dromen en doelen, op je gezin. Je kan heel erg gefocust zijn op het “enzo”.  

Als chirurg herken ik dat. Altijd verder willen, een nieuw doel bereiken en anderen helpen met hun gezondheid. Dit jaar kreeg ik zelf de rekening gepresenteerd, mentaal en fysiek. En ik realiseerde me meer dan ooit: alles begint met gezond zijn. Dus er moet een juiste balans bestaan tussen GEZOND zijn en al het andere, het enzo. Dat is zo voor de vele patiënten die ik heb mogen behandelen, dat is zo voor mij, maar ook voor jou! 

Dit online inspiratieplatform GZNDenzo bestaat al 2 jaar en werd opgericht door niemand minder dan Kelly Weekers. Wij delen de visie dat balans in het leven het allerbelangrijkste is om gezond en gelukkig te zijn. Wij delen de wens om mensen te inspireren om hun dromen en ambities waar te maken.

Daarom breng ik in GZNDenzo 3.0 de passie voor mijn vak en mijn wens om ambitieuze vrouwen te verbinden samen. Het is mijn doel om samen met een geweldig team van echte experts jou een plek te bieden waar je inspirerende en inhoudelijke artikelen vindt, zodat jij het beste uit je persoonlijke en professionele leven kan halen!

Veel leesplezier,

Dr. Mirre de Noo

kelly principes
startGZND

BIOGRAFIE DR. MIRRE DE NOO

Dr. Mirre de Noo (1978) is chirurg en toezichthouder. Als spreker en eigenaresse van het online platform www.gzndenzo.nl is zij tevens inspirator voor vrouwen met een gezonde dosis ambitie. In 2018 verdiende deze bevlogen dame een plek in de VIVA400, een lijst met 400 inspirerende topvrouwen van Nederland. Mirre is moeder van 2 kinderen en getrouwd met een ondernemer. Ze woont in het oosten van het land en is dol op sushi, gin tonic en kerst.

Close