your daily expert guide to health, wealth and happiness

Verjongen maar die huid!

Verjongen maar die huid!

Je huid is het eerste wat mensen zien als ze met je kennismaken. Uit onderzoek blijkt dat mensen binnen tien seconden een oordeel vellen over wie je bent, ongeacht het verhaal wat je vertelt of wat je functie is. Je voorkomen laat zien welk type je bent, wat je leeftijd is en of je aandacht besteedt aan je uiterlijk.

Je hoeft je niet te laten veranderen door plastische chirurgie, het is absoluut mogelijk een natuurlijke manier te doen. Eerst moet je weten hoe huidveroudering ontstaat. Dat komt door het ouder worden en door schadelijke invloeden van buitenaf. De verouderingsfactoren met het grootste effect zijn: roken en slechte (ongezonde) eet – en drinkgewoonten. Vergeet niet dat de buitenkant van je lichaam de binnenkant weerspiegelt. Je huid laat zien hoe gezond je leeft. Het draait dus om de biologische klok en jouw eigen lifestyle. Je hebt dus de mogelijkheden om het te verbeteren als je dat wilt. Het zit hem in het WILLEN!

[blockquote author=”” pull=”normal”]’Huidveroudering is vaak het meest zichtbaar op de handen en het gezicht'[/blockquote]

In tegenstelling tot de meeste organen die veilig zitten opgeborgen in ons lichaam staat de huid extra bloot aan schadelijke invloeden van buitenaf die een grote impact hebben. Zowel in positieve als ook in negatieve zin. Huidveroudering is vaak het meest zichtbaar op de handen en het gezicht.

Waar moet je dan beginnen? Eerst moet je meten om iets te kunnen weten. Als specialist doe ik eerst een uitgebreide intake en huidanalyse. Ook maak ik foto’s om de onderliggende schade te kunnen zien. Daarna maken we een persoonlijk behandelplan. Het plan is erop gericht om jouw eigen huid zelf weer collageen en elastine aan te laten maken. Zo werken we pas écht huid verbeterend in plaats van alleen maar crèmes aan te brengen.  Ook pakken we pigmentvlekken aan en rimpelvorming rond de mond, de zogenaamde plooitjesrok. Vaak is er sprake van een verslapte kaakcontour. Daarvoor hebben we een geweldige behandeling met de SoUp. Een apparaat dat op innovatieve wijze vijf dieptetechnieken combineert. Zo nodig combineren we dat met behandelingen met Hyaluronzuur via Mesotherapie in de huid, op de plaatsen waar dat nodig is. Hiermee kunnen we rimpels verminderen en zelfs soms ook helemaal weg krijgen. Om van binnenuit je lichaam te verjongen en meer energie te geven, gebruik je speciale huid-supplementen eventueel aangevuld met BeautyFood. Ook die producten zijn bij ons verkrijgbaar.

Ik raad je aan tijdig te beginnen om je huid mooi en jong te houden. Oud worden we allemaal, maar we willen wél mooi én gezond oud worden!

http://www.residencedebeaute.nl/Anti-ageing/Schoonheidsbehandelingen/huid-en-haaranalyse/Close