Samenwerken en adverteren

SAMENWERKEN?

We krijgen wekelijks verzoekjes van bloggers en experts om voor ons platform te mogen schrijven. Dat vinden we super leuk! Ben jij een aantoonbare expert op het gebied van gezondheid, leiderschap, ondernemen of carrière maken en wil jij je kennis delen met ambitieuze vrouwen? Stuur dan een mail met een ‘proefblog’ aan de redactie via redactie@gzndenzo.nl.

Ben jij een blogger, influencer of andere high-end professional en heb je ideeën voor een samenwerking met www.gzndenzo.nl? Mail ons via  redactie@gzndenzo.nl

ADVERTEREN?

Duizenden bezoekers weten wekelijks het online platform GZNDenzo.nl te vinden. Wij inspireren en ondersteunen ambitieuze vrouwen tussen de 29 en 54 jaar om het beste uit hun gezondheid en hun professionele leven te halen.

GZNDenzo heeft met verschillende bedrijven en merken al succesvol samengewerkt. Doordat wij met echte experts werken en een groot netwerk hebben, kunnen wij reguliere advertentie-uitingen versterken door lezers- aanbiedingen, reviews, advertorials, nieuwsbrieven en evenementen. Tevens is er een mogelijkheid voor influencermarketing.

Ideeën die we je nu al kunnen aanreiken zijn advertorials, interviews, reviews, maar ook kunnen we onze volgers tijdens ons wekelijkse #dinsdagdilemma op Instagram vragen stellen rond jouw dienst of product.

Voor de mogelijkheden kan je met ons contact opnemen via sales@gzndenzo.nl zodat wij samen kunnen kijken welke vorm het beste bij jouw bedrijf/merk past.

Het opsturen van producten is altijd vrijblijvend. De redactie zal te allen tijde proberen om ontvangen producten uit te lichten, mits deze aansluiting vinden bij de doelgroep van GZNDenzo. Mail naar info@gzndenzo.nl voor het postadres.

jezelf een merk maken
Close