Over GZNDenzo

Gezondheid…we nemen het zo vaak voor lief. Gezond zijn, daar ga je vanuit. Je richt je helemaal op je professionele leven, op je dromen en doelen, op je gezin. Je kan heel erg gefocust zijn op het “enzo”.  

Als chirurg herken ik dat. Altijd verder willen, een nieuw doel bereiken en anderen helpen met hun gezondheid. Dit jaar kreeg ik zelf de rekening gepresenteerd, mentaal en fysiek. En ik realiseerde me meer dan ooit: alles begint met gezond zijn. Dus er moet een juiste balans bestaan tussen GEZOND zijn en al het andere, het enzo. Dat is zo voor de vele patiënten die ik heb mogen behandelen, dat is zo voor mij, maar ook voor jou! 

Dit online inspiratieplatform GZNDenzo bestaat al 2 jaar en werd opgericht door niemand minder dan Kelly Weekers. Wij delen de visie dat balans in het leven het allerbelangrijkste is om gezond en gelukkig te zijn. Wij delen de wens om mensen te inspireren om hun dromen en ambities waar te maken.

Daarom breng ik in GZNDenzo 3.0 de passie voor mijn vak en mijn wens om ambitieuze vrouwen te verbinden samen. Het is mijn doel om samen met een geweldig team van echte experts jou een plek te bieden waar je inspirerende en inhoudelijke artikelen vindt, zodat jij het beste uit je persoonlijke en professionele leven kan halen!

Veel leesplezier,

Dr. Mirre de Noo

kelly principes
startGZND

BIOGRAFIE EIGENAAR DR. MIRRE DE NOO

Dr. Mirre de Noo (1978) is eigenaar van het GZNDenzo. Dit is een inspiratieplatform op het gebied van gezondheid, carrière en lifestyle. Mirre is ervan overtuigd dat ambitieuze vrouwen met feminiene waarden de leiders van de toekomst zijn.

Dr. Mirre de Noo studeerde in 2003 cum laude af aan de universiteit Leiden. Na haar studie geneeskunde deed zij onderzoek naar manieren om darm -en borstkanker op te sporen en verkreeg zij de doctorsgraad voor haar 30-ste.
Nadat zij de opleiding tot chirurg had afgerond, werkte Mirre jaren met veel plezier als chirurg-oncoloog in een topklinisch ziekenhuis. Zij zette zich vol passie in voor haar patiënten en initieerde diverse patiëntgerichte evenementen. Als clinical lead was zij verantwoordelijk voor het binnenhalen van een gerenomeerd Europees keurmerk voor borstkankerzorg. Tevens doorliep zij succesvol een postgraduate leiderschapsprogramma aan het Erasmus Centrum voor Zorgbestuur.

In 2018 besloot zij het roer om te gooien. Mirre had behoefte aan meer autonomie en zegde haar maatschapsplek op. Sindskort is zij chirurg bij Equipe zorgbedrijven, omdat zij gelooft dat zorg altijd slimmer, beter en vriendelijker kan. Naast het helpen van patiënten in de spreekkamer, inspireert en empowert Mirre ook anderen middels lezingen en nam zij het platform GZNDenzo over van Kelly Weekers.

Close