Home / Lifestyle / Relaxation day: de favoriete spa van Kelly

Relaxation day: de favoriete spa van Kelly

Gezonde balans vinden in je leven is onder andere zorgen voor de juiste balans tussen inspanning en ontspanning.

Ontspannen

Ontspannen kunnen we op tig manieren doen; met een boekje, een bad, een aflevering Netflix, een avondje uit of een weekendje weg, om maar wat opties te noemen. Mijn favoriete ontspanningsmoment by far is toch wel een paar uurtjes naar een spa! Wat een luxe is dat! Toen ik werd uitgenodigd om Away Spa van W Hotel te komen testen hoefde ik dan ook niet lang na te denken.

Met een jong dochtertje is het laatste ‘me-moment’ gauw alweer een tijd geleden, dus een paar uurtjes helemaal niets klonk mij als muziek in de oren! Wat ik er van vond? Ik kan je bij deze verklappen: zoek je de perfecte spa voor een (mid)dagje helemaal standje relax? Search no further! Bij deze mijn ervaring + foto’s!

Een spa in de kelder van een voormalig bankgebouw? Ja, dat bestaat dus! Met een oppervlakte van ruim 300m2 en een overdaad aan goud waande ik me even een ster in Hollywood. Het feit dat de oude banksferen nog steeds aanwezig zijn (zo kom je binnen door een grote kluisdeur) maakt de spa uniek in zijn soort. Ik heb aardig wat spa’s mogen bewonderen in mijn leven, maar Away Spa springt er meteen uit!

Het is niet moeilijk even helemaal tot rust te komen wanneer je de beschikking hebt over een zwembad, bubbelbad, sauna, stoombad en hot/coldtub en dat alles moet ervaren onder het genot van een glas champagne! Ik kan jullie mededelen dat ik aardig in ‘standje relax’ stond en na alles getest te hebben maar wat graag neerplofte op één van de grote ligbaden aan het zwembad om lekker bij te kletsen met mijn vriendin.

Helaas was dat genieten van korte duur, want arme ikke kreeg als kers op de taart een Anti Ageing Treatment! De behandeling bestond uit het schoonmaken van mijn huid en vervolgens een heerlijke bindweefselmassage die ervoor zorgt dat je gezicht op een natuurlijke manier weer strakker wordt. Was best wel welkom na al die korte nachtjes met Scottie 😉 Na afloop genoot ik van een kopje kruidenthee in de lounge en toen was het tijd om naar huis te gaan en mijn man jaloers te maken met de foto’s!

Wat een heerlijke middag, wat heb ik genoten! Wil jij binnenkort eens superdeluxe ontspannen, dan is Away Spa een must visit! Ik kan hem je van harte aanraden. Je zal niet teleurgesteld zijn, het is mijns inziens één van de topspa’s in de wereld!

Liefs,

Kelly

Meer weten of Away Spa boeken? Alle info is te vinden op www.awayspa.wamsterdam.com

Recente artikelen van Kelly Weekers (alle artikelen)
Deel dit artikel