Home / Over GZNDenzo

Over GZNDenzo

GZNDenzo is het online magazine voor ambitieuze vrouwen. GZNDenzo is in 2017 gestart door Kelly Weekers, voormalig Miss Nederland en afgestudeerd in klinische- en gezondheidspsychologie aan de Universiteit van Utrecht. Alle auteurs zijn algemeen erkende experts op hun eigen gebied, zoals medisch specialisten, psychologen en juristen. Zij vinden het fijn om hun kennis en ervaringen met jou te delen. Velen van hen nemen je ook mee in hun eigen worstelingen die zij als privépersoon, maar ook als professional meemaken.


problemen dienstverleners

Drs. Kelly Weekers, life & business coach

Kelly Weekers studeerde af in klinische- en gezondheidspsychologie aan de universiteit van Utrecht en is werkzaam als life & business coach. Ze is schrijfster van het boek Happy Life 365, veelgevraagd spreker en expert bij o.a. RTL Boulevard. Binnen haar eigen onderneming kellyweekers.com coachte zij duizenden mensen naar een succesvoller en gelukkiger leven.


Esther Kreukniet

 

Esther Kreukniet, Writing girl & communicatieadviseur

Esther Kreukniet is journaliste en ondernemer, moeder van Bo (16) en woont samen met haar vriend Arthur in Rotterdam. Ze heeft een MBA in Finance & Marketing van Business School Lausanne en heeft op internationaal niveau haar sporen verdiend op het gebied van marketing en communicatie. Naast haar communicatie en journalistiek adviesbureau is ze eigenaar van webshop Writing Girl en geeft ze lezingen en workshops creatief schrijven. Tevens publiceerde ze diverse boeken.


 

Mirre de Noo

Evelien Leijten, beauty-expert

Evelien Leijten is de ervaren vakvrouw achter ‘Evelien résidence de beauté’ in Ulvenhout (Breda). Zij heeft een onderscheidende visie op het beautyvak en heeft een totaalconcept ontwikkeld waarbij schoonheid het resultaat is van een gezonde lifestyle die bestaat uit goede voeding, voldoende beweging en de juiste verzorging. Als beauty-expert schrijft zij voor diverse mediaplatforms blogs en adviezen. Nominaties: – Aithra Belofte Award 2018 – Beauty Award 2018 beste salon van NL- VIVA top 400 2017. Winnaar: Beauty Award 2010+2014 – LavieSage Award 2015


 

Feike Huisman

Feike Huisman MSc., fysiotherapeut

Feike is 26 jaar en is sinds 5 jaar werkzaam in een particuliere praktijk als Fysiotherapeut. Afgelopen zomer is zij afgestudeerd als manueel therapeut, dit maakt haar specialist in bewegen. Naast haar werkzaamheden als therapeut is zij ook model en hostess. Zo was Feike in 2011 Miss Overijssel. Hierdoor heeft zij veel van de wereld mogen zien en heeft zij zich kunnen ontwikkelen tot de vrouw wie zij nu is.


Heleen Lameijer

Dr. Heleen Lameijer, SEH-arts

Dr. Heleen Lameijer (1987) is werkzaam als gespecialiseerd en gepromoveerd spoedeisende hulp (SEH) arts en wetenschapper. Via het Instagram account MakeScienceWork en haar blogs voor GZNDenzo verkleint zij de kloof tussen de (wetenschappelijke) medische wereld en jou. Ze vertelt over ‘hardcore’ (spoedeisende) geneeskunde, de menselijke kant hiervan, en de schoonheid van wetenschap. Heleen woont in Groningen en heeft een passie voor sporten, uitgebreid tafelen en haar kat Teddy.


Henriette Moll

Prof. dr. Henriette Moll, kinderarts

Professor Henriëtte Moll is kinderarts, hoofd van subafdeling Algemene kindergeneeskunde aan het Erasmus MC – Sophia Kinderziekenhuis. Zij heeft specifieke interesse in de acute kindergeneeskunde (‘pediatric emergency medicine”). Henriette heeft ruim 400 internationale artikelen geschreven. Het begeleiden van promovendi vindt ze fantastischen. Henriette is auteur van het prentenboek “Ik ben de sterkste”, ter preventie van seksueel misbruik. Daarnaast is ze toezichthouder van de landelijke ADHD klinieken “AllesKits”, lid van het Centraal Tucht College en de commissie spoedzorg van de gezondheidsraad. Ze heeft 3 volwassen kinderen.


 

Mirre de Noo

Drs. Ivo van Dooren, gynaecoloog

Ivo is werkzaam als allround gynaecoloog in het Sint Jansgasthuis te Weert, met als specialisatie vruchtbaarheidsproblematiek, kijkbuisoperaties en reconstructieve vaginale chirurgie. Maar ook de verloskunde is zijn passie. Met zijn bijdrage aan het gezondheidsplatform GZNDenzo hoopt hij mensen eerlijk te informeren over allerlei, soms moeilijk bespreekbare, onderwerpen uit de gynaecologie.


 

Janneke Wittekoek

Janneke Wittekoek, cardioloog

Janneke Wittekoek is cardioloog, gezondheidswetenschapper en oprichter van de Heartlife Klinieken in Utrecht. Ze heeft een bijzondere interesse in het vrouwenhart en is actief in de werkgroep Hart voor Vrouwen van de Nederlandse Hartstichting. Daarnaast is zij lid van de commissie Cardiovasculaire Preventie, Hartrevalidatie van de Nederlandse Vereniging van Cardiologie (NVVC) en is ze lid van de raad van toezicht van de Stichting Nederlands Slaap Instituut. Janneke vindt het belangrijk om mensen bewust te maken van de invloeden van een gezonde levensstijl. ‘Het vergroten van medische kennis bij het publiek, op een luchtige, leuke manier, is een van de belangrijkste stappen in een succesvol preventiebeleid.’


Judith Huinink

Judith Huinink, (cosmetisch) acupuncturist

Judith Huinink, de vrouw achter de praktijk Chilax in Arnhem, ziet vaak verbaasde blikken als ze haar leeftijd verklapt. En nee, die jonge gezonde uitstraling van haar eigen gezicht komt niet uit een potje met ingewikkelde chemische crèmes. Judith gebruikt uitsluitend de kracht van natuur. Sinds 2009 werkt zij met cosmetische acupunctuur en natuurlijke gezichtsverjonging. Om ook andere vrouwen te leren hun eigen gezicht te verjongen ontwikkelde ze een online cursus gezichtsmassage. Daarnaast is ze gespecialiseerd in acupunctuur voor vrouwen die klachten ervaren door de overgang en menstruatie.


Judith Maas

Judith Maas, HR-professional

Naast haar baan als projectleider HR is Judith (loopbaan)coach. Het in beweging brengen van mensen geeft haar energie. In haar blogs op GZNDenzo neemt ze je mee in haar ervaringen met kanker op de werkvloer. Haar missie is om een bijdrage te leveren aan het normaliseren van het gesprek over kanker. Dit doet ze onder andere door in workshops voor leidinggevenden en bedrijfsartsen haar ervaringen te delen. Ze kijkt graag naar wat er in situaties rondom kanker & werk wél kan. Judith woont op de Veluwe, heeft een passie voor dans en houdt van Italiaans eten.


 

Kim Kortenray

Kim Kortenray, ondernemer

Kim komt uit een creatieve ondernemersfamilie. Ondernemen zit in haar bloed. Met haar bedrijf The Marketing Factor ontwikkelt zij sterke/high end merken en social media strategieën voor vrouwelijke ondernemers met een beauty, skincare of fashion business.


Maaike Leurink

Maaike Leukrink, ondernemer

Maaike en Marc Leurink zijn de eigenaars van Leurink mode, in het Twentse Borne. In hun toonaangevende winkel (ruim 2000 m²) vind je kleding, schoenen en accessoires voor échte mensen. Dames- en herenmode. In kleinere, maar ook in grotere maten. Het grootste compliment: als er spontaan een grote glimlach op je gezicht verschijnt als je in de passpiegel kijkt.


Linde Tersteeg

Mr. Linde Tersteeg, duizendpoot

Linde is juridisch onderlegd, een echte regelneef en heeft een passie voor schrijven. Een duizendpoot met een voorliefde voor gezondheid, voeding en dieren. Door zelfonderzoek en eigen ervaringen wil Linde laten zien hoe goed, gezond en vooral leuk vegetarisch en veganistisch eten kan zijn. Zij deelt haar hersenspinsels en probeert anderen te inspireren over deze vorm van voeding en gezondheid.


 

Lisa Dillen

Drs. Lisa Dillen, orthopedagoog & onderwijskundige

Lisa is orthopedagoog, onderwijskundige en leerkracht basisonderwijs. Zij is werkzaam bij Ypse, Generalistische Basis GGZ in s’-Hertogenbosch. Zij houdt zich bezig met preventie voor kind, jeugd en (jong)volwassenen. Hierbij zijn KOPP/KVO en depressiepreventie haar grootste aandachtsgebieden. Op de pagina Ypse Voor Jou deelt Lisa zelfgeschreven gedichtjes, die zij schrijft n.a.v. haar werk. Zij hoopt hiermee mensen in hun kracht te zetten, te inspireren en bij te dragen aan een positieve mindset.


 

Marie-Elize van Putten

Marie-Elize van Putten, (online) burn-out & life coach

Marie-Elize van Putten werkt als (online) burn-out & life coach. Met haar eigen coachingsbedrijf VoorVechters biedt ze inspiratie en coaching aan studenten en millennials die zich gestrest voelen, overspannen zijn of een burn-out hebben. Hiervoor zet ze zowel haar kennis als ervaringsdeskundigheid in. Een aantal jaar geleden kampte ze namelijk zelf met een burn-out.


 

Marjolein Leenarts

Drs. Marjolein Leenarts, dermatoloog

Marjolein Leenarts is dermatoloog en werkzaam in het Rode Kruis Ziekenhuis/Brandwondencentrum te Beverwijk. Ze is de vrouw achter het succesvolle cosmeticamerk Drs Leenarts. Ook schreef Marjolein het Handboek over de Huid 0-4 jaar, heeft ze een informatieve website en een eigen Youtubekanaal.  Marjolein woont in Amsterdam op een woonboot met haar man en drie kinderen.


 

Marloes ter Huurne

Mr. drs. Marloes Ter Huurne, docent & coach

Marloes doceert psychologie en ontwikkelt onderwijs. Daarnaast werkt zij als zelfstandig trainer en coach. Hierbij past zij wetenschap vanuit de prestatiepsychologie en (on)bewuste beïnvloeding toe op de dagelijkse praktijk van met name professionals. Haar klanten zijn bijvoorbeeld Zuidas firms die hun mensen optimaal willen laten presteren. Marloes is moeder van drie kinderen. Haar vrije tijd brengt ze daarnaast graag door met vrienden. Om fit te blijven en te ontladen loopt zij hard en doet zij aan Crossfit. In haar columns voor GZNDenzo vertaalt zij wetenschappelijke inzichten voor de lezer naar toepassingen in de praktijk.


 

Melanie Peters, acupuncturist

Melanie is acupuncturist en gespecialiseerd in de behandeling van vrouwenklachten (menstruatie, kinderwens, zwangerschap en overgang). In haar praktijk helpt ze vrouwen in hun weg naar een betere gezondheid met de holistische wijsheid van Chinese Geneeskunde. Daarbij werkt ze samen met zorgverleners uit de Westerse Geneeskunde. Melanie woont met haar man in Deventer en heeft een passie voor vintage, food en reizen. Website: www.acupunctuurvoorvrouwen.com


 

Merel Teunis, Healthy Wanderlust

Merel is het gezicht achter Healthy Wanderlust. Een inspirerende foodblog waar je dagelijks nieuwe gezonde recepten en tips voor het creëren en behouden van een gezonde en gelukkige levensstijl vindt.


 

Mignon Rutten

Mignon Rutten MSc., psycholoog

‘Mignon is werkzaam als psycholoog bij een GGZ-instelling, waar zij momenteel ook de post-master opleiding tot GZ-psycholoog volgt. Mignon behandelt onder andere mensen met angststoornissen, depressies, ADHD en persoonlijkheidsstoornissen. Op GZNDenzo schrijft Mignon over alles wat met psychologie en je dagelijkse leven te maken heeft!

Samen met haar vriend runt zij daarnaast haar eigen online platform: Mindgains. Mindgains helpt om de beste versie van jezelf te worden op zowel mentaal als fysiek gebied. Met een achtergrond in psychologie en een passie voor sport, food en mindset delen wij jou onze kennis, persoonlijke ervaringen en praktische tips & tricks. Met als doel om je te leren omgaan met thema’s waar we allemaal mee te maken hebben. En vooral om je te inspireren en motiveren voor een bewuster, gezonder en leuker leven. Niet in het extreme, maar met balans.’


 

Mischa Selis

Drs. Mischa Selis, psychiater

Mischa Anna Selis (1975) is een psychiater, mindfulness-trainer en leiderschapscoach. Zij doneerde haar nier aan haar zus en is een niet zo mindful moeder van drie kinderen.

 


 

moniek van rhenen

Moniek van Rheenen-Schreurs, ondernemer

Moniek (1977) heeft op 29 jarige leeftijd als directeur van Nespresso samen met haar team ervoor gezorgd dat Nespresso voor het eerst marktleider werd. Vanaf 2012 heeft ze haar onderneming Business in Person opgezet waar ze een bewezen track record heeft als dé business sparring partner van Europa. Ze helpt executives en ondernemers succesvol worden én blijven. Naast haar eigen succesvolle onderneming is ze ook partner bij kellyweekers.com. Door op een slimme manier te ondernemen en continue keuzes durven te maken heeft deze ambitieuze vrouw veel genietmomenten met haar gezin en vrienden.


 

nancy valentin-ong

Nancy Valentin-Ong, apotheker

Nancy behaalde in 2011 haar apothekersdiploma aan de Universiteit van Utrecht en heeft er in 2016 voor gekozen het bedrijfsleven in te ruilen voor de openbare apotheek. Op dit moment is ze in opleiding tot openbaar apotheker-specialist. Als expert op het gebied van medicijnen heeft ze de ambitie om mensen zo goed mogelijk te begeleiden en te adviseren bij hun geneesmiddelgebruik. Tot nu toe heeft zich dat beperkt tot met name de eigen patiëntenpopulatie aan de balie, maar via GZNDenzo hoopt ze haar kennis aan een breder publiek over te dragen.


 

Niki van Rijen

Mr. Niki van Rijen, advocaat

Niki is advocaat bij RST advocaten in Breda. Zij is gespecialiseerd in het arbeidsrecht, faillissementsrecht en verbintenissenrecht. Via GZNDenzo geeft zij jullie graag een kijkje in de juridische wereld. Hierbij staan met name financiële gezondheid en gezondheid op de werkvloer centraal. Maar ook handige juridische tips en tricks komen aan bod! Niki is erg actief op Instagram, waarin zij haar volgers meeneemt in haar leven als hardlopende meester. Waar deze naam vandaan komt? Van haar grote passie voor hardlopen, haar werk en het houden van de goede balans tussen werk en privé.


 

Lisa Dillen

Drs. Nynke Nijman, psycholoog

Drs. Nynke Nijman is psycholoog, systeem- en relatietherapeut én consulent seksuele gezondheid NVVS. Daarnaast is ze bezig met haar specialisatie binnen de EMDR. Naast haar werk in de praktijk, heeft zij haar eigen platform ilvy.com. Hét platform ter bevordering van de seksuele gezondheid. Ze verschijnt dikwijls in de media, geeft trainingen, workshops en schrijft over seksualiteit, intimiteit en relaties. Zij is van mening dat het taboe niet eens zo zeer van seksualiteit af moet, maar het moet wel bespreekbaar worden voor jou en jouw bedpartner.


 

pien hoogland

Pien Hoogland, coach

Pien is geaccrediteerd Senior Coach. Zij is Lifecoach en werkt vanuit de liefdevolle overtuiging dat mensen meer kunnen dan ze denken. Zij coacht mensen van twijfel aan zichzelf en/of vaardigheden naar de moed om te groeien. Dat kan gaan over leiderschap, communicatie, preventie of herstel van burn-out, opkrabbelen van een demotie, groei van eigenwaarde, de lat minder hoog leggen, gevoel durven volgen en nog veel meer. In leven en werk komen mensen immers genoeg uitdagingen tegen waarbij objectieve hulp heel bemoedigend kan zijn om nieuwe stappen te zetten. De columns van Pien zijn uit haar praktijk ‘gegrepen’ en vertellen hoe mensen op ontdekkingstocht gaan naar hun groei.


Romana Switzer

Romana Switzer, Orthomoleculair voedingsdeskundige

Romana Switzer is Orthomoleculair voedingsdeskundige, health & lifestylecoach. In haar praktijk in Oegstgeest begeleidt ze ambitieuze vrouwen met uiteenlopende klachten naar een happy, healthy lifestyle. Vanuit haar eigen ervaring met afvallen is de passie voor gezonde voeding en leefstijl ontstaan. Ze viel 18 jaar geleden 40 kg af op eigen kracht en is dat nog steeds kwijt. Romana wil andere vrouwen inspireren om met de juiste mindset, de juiste aanpak, hetzelfde te bereiken. Waarbij gezond genieten van het leven voorop staat, la dolce vitaal! Romana is moeder van 2 meiden en 3 bonuskinderen en woont samen met een horecaondernemer. Ze is gek op uit eten gaan, goede wijn, lipstick en vakanties naar de zon.


Rosanne van der Sterre, verloskundige & bedrijfskundige

Rosanne van der Sterre – Poolen (1984) is verloskundige, met een bedrijfskundige achtergrond en ruime IT werkervaring bij ING Nederland, ABN Amro en Endemol. Deze 3 vakgebieden combineert zij sinds 2015 op het online platform Be Bold and Beautiful. Zij wil graag een bijdrage leveren aan het creëren van betrouwbare online content over kinderwens, zwangerschap, bevallen en het kraambed. Roos woont in Ermelo, met haar man en 2 dochters.


Sylvia Schaffrath

Sylvia Schaffrath, lifestyle blogger

Sylvia Schaffrath is de persoon achter de website ‘sylvia’. Een echte ‘lifestyle blogger’ en daardoor niet zomaar in een hokje te stoppen. Na de nodige ervaring opgedaan te hebben bij diverse organisaties, is ze in 2012 als freelancer begonnen. Eerst als social media expert, en sinds 2016 heeft ze zich toegelegd op het schrijven. Met opdrachtgevers als Nouveau en Libelle is er voor deze freelance columnist/tekstschrijver alle ruimte om te leren, te groeien, en zo ook anderen verder te helpen. Wonen én werken doet ze in het mooie Zuid-Limburgse Heuvelland waar ze als geen ander weten wat Bourgondisch genieten is, en van het leven genieten, doet Sylvia dan ook zo veel mogelijk.


wendy bloemendal

Wendy Bloemendal, interieur- en eventstyliste

Na jarenlang in de financiële sector te hebben gewerkt heeft ze in in 2015 het roer omgegooid. Ze heeft haar hart durven volgen en is zelfstandige interieur- en eventstyliste alias Weintje Bloem. Haar projecten lopen uiteen van conceptontwikkeling voor events tot complete interieurprojecten, voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Haar doel is altijd de juiste omgeving te creëren waar mensen zich gelukkig voelen.


Yvonne Nijhuis

Mr. Yvonne Nijhuis, advocaat

Yvonne is advocaat bij KienhuisHoving in Enschede. Zij is gespecialiseerd in het gezondheidsrecht en arbeidsrecht. Haar hart ligt al lange tijd op het gebied van de gezondheidszorg en de gezondheid en welzijn van mensen in het algemeen. Daarom is zij ook verheugd via GZNDenzo een bijdrage te kunnen leveren. Privé ligt haar passie bij yoga en hockey en staan – uiteraard – haar twee dochters Julia en Nina, altijd op nr. 1.


Karen van Wijngaarden

Karen van Wijngaarden, adviseur bij slaapproblemen en stress-gerelateerde klachten

Karen biedt in haar adviespraktijk ‘Bij Karen’ praktische, persoonlijke en laagdrempelige zorg bij slaapproblemen en stress-gerelateerde klachten. Zij heeft een medische achtergrond als verloskundige maar is volledig in de ban geraakt van slaap en stress en heeft op dit onderwerp diverse opleidingen afgerond. Haar doel is het geven van eenvoudig toepasbare tips en technieken om beter te kunnen ontspannen en beter te kunnen slapen. Zij werkt vanuit een holistische visie, met aandacht voor leefstijl en zij maakt gebruik van een breed scala aan technieken. Aandacht en interesse voor haar cliënten vormen de basis van elk individueel advies.


Ben jij zelf expert?

Ben jij zelf een erkend expert op het vlak van gezondheid, carrière of lifestyle en wil jij je kennis delen met ambitieuze vrouwen? Neem dan gerust contact op met de reactie.