Mirre de Noo GZNDenzo mangomoment

Mangomomenten; een boek

Mangomomenten zijn dus de kleine, onverwachte, verrassende, soms bijna niet waarneembare acties of gebaren tijdens de dagelijkse zorgverlening tussen patiënten, bewoners, familieleden en/of zorgverleners. Ze vinden plaats tijdens normale zorgactiviteiten, zijn niet ziekte specifiek en vergen geen of weinig tijd, middelen of energie.

Het inmiddels bekende fenomeen Mangomoment ontstond in een Belgisch ziekenhuis, maar verovert nu in snel tempo zowel de Belgische als de Nederlandse gezondheidszorg.

Warmere zorg

Iedereen heeft behoefte aan warme zorg. Maar dat is niet vanzelfsprekend in deze drukke tijden. Dit boek helpt je op weg om in het dagelijkse leven, zowel persoonlijk als professioneel, kleine momenten van grote waarde te creëren voor de mensen om je heen en zo hun geluk en je eigen voldoening te vergroten.

Tal van waargebeurde verhalen uit zowel Vlaanderen als Nederland, doorspekt met prachtige portretfoto’s, inspireren en motiveren je in je zoektocht naar warmere zorg, meer veerkracht en positiviteit. Daarnaast bieden reflecties van internationale experts inzicht in de zin en haalbaarheid van Mangomomenten.

Expert dr. Mirre de Noo

Onze eigenaar dr. Mirre de Noo heeft een prachtige bijdrage geleverd aan dit inspirerende boek. Wil jij haar visie op warme en persoonlijke zorg lezen? En wil jij de mening van andere opinionleaders in de gezondheidszorg in Nederland èn in Vlaanderen lezen?? Kortom, werk je in de zorg en wil je geïnspireerd worden door prachtige verhalen, dan is dit boek een aanrader!

Win een boek

Wat moet je doen??

  1. Volg ons hier op LinkedIn
  2. Laat ons hieronder in een reactie weten waarom jij 1 van de 3 boeken wil winnen!

Alvast veel leesplezier tijdens je vakantie…